Le Vieux Marronnier

Foy-Notre-Dame

Evenementen

Wilt u een origineel evenement organiseren zonder zorgen en met oog voor detail? Dan zorgt Le Vieux Marronnier ervoor dat elke vergadering, receptie, babyborrel, trouw- of communiefeest perfect en vlekkeloos verloopt. Dit alles voor kleinere groepen tot veertig personen waarbij zowel slaapkamers als restaurant volledig kunnen worden afgehuurd.


Naargelang de duur van uw verblijf wordt u voorzien van ontbijt, lunch, diner of enkel wat verfrissingen die vooraf in samenspraak met onze chef kunnen worden samengesteld. Maar welke keuze u ook maakt: alle gerechten worden steevast met dagverse ingrediënten en met de grootste zorg voorbereid, van hapjes bij het aperitief tot versnaperingen bij de koffie.


Zo vormen de B&B en het restaurant met hun charmante kader en vriendelijke bediening de ideale locatie voor uw evenement in het gezelschap van vrienden of collega's. Indien u meer informatie wenst of wilt reserveren, kunt u Le Vieux Marronnier steeds bereiken via de contactpagina. Wij zijn u graag van dienst met het verstrekken van bijkomende inlichtingen.