Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart


Le Vieux Marronnier

Foy-Notre-Dame

Welkom in Le Vieux Marronnier

Le Vieux Marronnier is een B&B/Restaurant gelegen in het rustige Foy-Notre-Dame, op enkele kilometers van het pittoreske Dinant. Omgeven door bossen met wandel- en fietsroutes vormt deze Ardeense parel dan ook de ideale uitvalsbasis voor elke natuurliefhebber en biedt het onderdak voor iedereen op zoek naar cultuur, rust of ontspanning.


De Bed & Breakfast bestaat uit vijf gerenoveerde kamers die elk de authentieke warmte van de Ardennen uitstralen, terwijl u in het restaurant lekker kunt tafelen en genieten van een waaier aan specialiteiten. Zo serveert onze chef u gerechten uit zowel grote als kleine keuken en dit gecombineerd met een buitengewone sfeer en gezelligheid.


Wilt u met andere woorden even onthaasten in het gezelschap van collega's, familie of vrienden of gewoon iets hartelijks eten? Neem dan gerust een kijkje voor een overzicht van het ruime aanbod. Indien u ons wilt bereiken of een reservatie wenst te maken, kan dit via de contactpagina.