Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart


Le Vieux Marronnier

Foy-Notre-Dame

Scooter & MTB

Bent u op zoek naar een scooter? Dan biedt Le Vieux Marronnier u de gepaste oplossing door het verhuren van deze klassieke tweewieler. Schuif de auto daarom eens aan de kant en ontdek de prachtige Ardeense wegen op een originele manier waarbij u ten volle kunt genieten van het golvende landschap en de pittoreske dorpjes.


Voor de sportievelingen onder ons is er eveneens de mogelijkheid om de streek te verkennen via de mountainbike. Zo vormen de Belgische Ardennen met hun ruige natuur en vele kleine landweggetjes het ideale landschap voor zowel beginnende als gevorderde renners. Zo heeft Le Vieux Marronnier in ieder geval een geschikt model voor u klaarstaan, of u nu een rustige fietstocht plant of uit bent op een avontuurlijke mountainbike-expeditie onder vrienden.


Wilt u reserveren of gewoon meer weten over de mogelijkheden? Aarzel dan niet om ons te contacteren zodat wij samen de ideale oplossing kunnen uitwerken die volledig aan uw persoonlijke wensen voldoet. U kunt zich uiteraard ook rechtstreeks in de zaak tot ons wenden.